Triatlon kurzus - Általános testnevelés (VTN-099TRI)

A kurzus mindenki számára nyitott, a rendszeres mozgást kezdőket, folytatókat és visszatérőket is szívesen látjuk. Bármelyik sportágat és időpontot választhatod, és szabadon változtathatod is, de a félévet egyetlen sportágban is teljesítheted. A kezdési időpontokat és az edzések felsorolását itt megtalálod: http://polythlon.elte.hu/article/view/479, bármelyik hétköznap délutáni (illetve hétvégi) edzésen részt lehet venni.

 

A kurzus elvégzésének feltétele – a szakfelelős döntése alapján – legalább 10 edzés teljesítése (ez lehet ugyanaz a sportág, de lehetnek különböző edzések is). Aki legalább 3 edzésen már részt vett, annak – az elszámolás miatt – kurzuselhagyás nem engedélyezhető. Az ELTE szabályzata szerint az új képzési rendszerben a kreditet érő teljesítésért 6000 Ft/félév díjat kell fizetni.

 

 

A kurzus keretében legfeljebb 14 alkalommal vehetsz részt edzéseken. Ha ennél többet szeretnél, vagy amennyiben nincs szükséged kreditre, az itt meghirdetett edzésekre az ELTE Polythlon Klub tagjaként is járhatsz. (Ennek feltételeit itt találod: http://polythlon.elte.hu/article/view/455). Lépj be a klubba, a befizetett díjad tartalmazza az edzésköltséget diákáron és 5 hónapnyi klubtagságnak felel meg (a szorgalmi időszak kezdetétől a vizsgaidőszak végéig). A kurzus keretén kívüli edzésekre a klubtagokkal azonos szabályok vonatkoznak.

 

 

Ha a triatlont is szeretnéd kipróbálni, akkor edzettségednek megfelelően választhatsz felkészülni programjaink közül: DelfinPárduc - Triatléta

 

 

További információk:

- Keresztesi Gitta edző-testnevelő, ironman, szakosztályi kapcsolattartó gitta.polythlon@gmail.com20/530-9763,

- dr. Székely Mózes tudományos főmunkatárs, 8x ironman, szakosztályvezető (szmozes@freemail.hu, 30/4454-007).

Írta: Adminisztrátor Triatlon felkészülés | 2010-02-04 06:52
P & N Alliance