Fény az éjszakában - Éjszakai fejlámpás futás a Polythlonnal

Hangolódj az ELTE sportközösségében az Éjszakai Sportra! December 9-én este 8 órai kezdettel Éjszakai fejlámpás futást szervez az ELTE-BEAC Polythlon Triatlon Klub. A BEAC csarnok mellől, a régi rekortánon felállított célkaputól induló rövid kocogás ideális bemelegítés lesz a csapatbajnokságok küzdelmeire, vagy az egyéni kihívásokra készülő sporttársainknak. Reméljük, ez a kis futás nemcsak szervezetünket készíti majd fel az egész estés bevetésre,  hanem képes lesz megalapozni az Éjszakai Sport legendásan jó hangulatát is. A táv csak 2,5km, vagyis egy Infopark-kör. Az útvonal: BEAC bejárat-Warga László u-Magyar tudósok körútja-Pázmány Péter sétány-Neumann János u.-Bogdánfy utca (BEAC).





 

Ha egy ELTE-s sportágból összejön legalább 10 résztvevő, a lelkes sportösztöndíjast egy feliratozott technikai pólóval jutalmazzuk. Az első 25 jelentkező pedig a Panasonic jóvoltából lesz gazdagabb egy fejlámpával, így azok is elkezdhetik a rendszeres mozgást, akiket eddig a rövidülő nappalok rettentettek el ettől. A futásért 1/5 kupont is kapsz, ami később összegyűjtve a büfében beváltható.

Jelentkezni az http://ejszakaisport.elte.hu/fejlampasfutas oldalon tudsz, további információért pedig kersd Kis Gyulát, triatlon sportösztöndíjasunkat!

Elérhetőségek:
e-mail:
gyulatri@gmail.com
mobil: 0630/371-67-71

Mozdulj rá velünk az éjszakára!

Teczár Szilárd

Írta: Adminisztrátor Versenyeink | 2011-12-06 00:02
P & N Alliance